Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU MEHMET BAYRAM'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

YÖNETİM KURULU MEHMET BAYRAM'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında;

‘’Bayramlar; birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, milli ve manevi değerlerimizi güçlendiren, saygı, sevgi ve hoşgörünün öne çıktığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona erdiği, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmaya vesile olan en özel günlerimizdendir. 

 Büyüklerin sayıldığı, küçüklerin sevildiği, yetimlerin başının okşandığı, kurbanımızın paylaşıldığı, gönül zenginliğimizin bereketlendiği Kurban Bayramında değerlerimizi yaşatarak gelecek nesillerimize en güzel mirası bırakacağız. Bayram vesilesiyle birbirimize daha çok sarılacak, güvenecek ve Bayramı içinde barındırdığı tüm güzellikleriyle yeniden yaşayacağız.

            Yakın zaman diliminde ülkemizin başına gelen Asrın Felaketi deprem nedeniyle buruk bir bayram sevinciyle bayramı karşılıyor olsak da devletimiz ve milletimiz tarihinde her zaman yaralarını sarmaya bilen büyük bir ulustur. 

Bu vesile ile deprem bölgesindeki vatandaşlarımız başta olmak üzere emektar çiftçilerimizin, Ülkemizin ve Tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, bayramın hepimize bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesi dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ Dedi.