Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında;

‘Karaman'ın ve Türkiye'nin tüm kadınlarını, özellikle de emekleriyle tarımımıza değer katan kadın tarım işçilerini saygıyla selamlıyorum.

Kadınlar, yaşamın her alanında olduğu gibi tarımda da önemli rol oynamaktadır. Ülkemizde tarımsal üretimde emeği geçen, toprağı işleyen, ürün yetiştiren ve sofralarımıza bereket getiren kadınlarımızın katkıları göz ardı edilemez.

Karaman Ziraat Odası olarak, kadınların tarımdaki rolünü güçlendirmek ve onları desteklemek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vesileyle, kadın tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesi, eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerine erişimlerinin artırılması ve tarımsal kalkınmada daha fazla yer almaları için gerekli adımların atılmasını önemsiyoruz.

Kadınların gücüne ve emeğine inanıyoruz. Daha adil ve müreffeh bir toplum için kadınların her alanda eşit haklara sahip olması ve potansiyellerini tam olarak kullanabilmeleri gerektiğine inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta emektar tarım işçisi kadınlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, tüm kadınlara sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.’ Dedi.