Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında;

‘‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümünü ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunu büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e ve bu vatanı korumak için canlarını feda eden şehitlerimize rahmet, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz.

23 Nisan, milletimizin egemenliğini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun ve bu kutsal bayramın çocuklarımıza armağan edildiği gündür. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, onların mutlu ve sağlıklı bir şekilde yetişmesini diliyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, Atatürk'ün izinden giderek, milli ve manevi değerlerimizi benimsemeleri, vatan sevgisini yüreklerinde taşımaları ve ülkemizin kalkınması için çalışmaları için en içten dileklerimizi sunuyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ulusumuzun ve ülkemizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, bu vatan uğruna canlarını feda edip ebediyete intikal eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.’’ Dedi.