Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 2024 YENİ YIL MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 2024 YENİ YIL MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında;

‘Ülkemiz ve dünyamız için sevinç ve hüzünlerin bir arada yaşandığı 2023 yılını geride bırakarak, yeni başlangıçları ve umutları getiren yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bir yıl daha nihayete ererken, yaşanan her günden ayrı tecrübeler edinilmiş olması ve bu tecrübeler ışığında yeni yıla yepyeni umutlarla başlangıç yapılması huzur, mutluluk ve başarılara birlikte ulaşabilmemizin vazgeçilmez şartıdır.

Yeni yılın, müreffeh bir geleceğe adım atılması yolunda dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesi; savaşların ve salgın hastalıkların son bulması ülkemiz için yaşanan kötü günlerin ve ekonomik sıkıntıların geride kalması hepimizin ortak temennisidir.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılı en samimi duygularımla kutluyor; 2024 yılının başta emektar Çiftçilerimiz olmak üzere ülkemize, milletimize ve kıymetli Karamanlı hemşerilerime sağlık, barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum.’ Dedi.