Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında;

‘’Manevi ikliminin tüm güzelliklerini yaşadığımız bu mübarek bayramın, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirerek, sevgi ve hoşgörünün toplumumuzda daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.

Üreticilerimizin ve çiftçilerimizin her zaman yanında olan, sorunlarına çözüm bulmak için büyük bir özveriyle çalışan şahsım, yönetim kurulum, meclis üyelerim ve personelim adına bayramınızın neşe içinde geçmesini, ülkemizin ve İslam aleminin savaş, doğal afet, kuraklık ve kıtlık gibi felaketlerden uzak huzur içinde nice bayramlara kavuşmasını yüce rabbimden niyaz ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta bu toprakları eken emektar Çiftçilerimiz, Karamanlı hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum.’’ Dedi