Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN BERAT KANDİLİ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN BERAT KANDİLİ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ MEHMET BAYRAM’ın BERAT KANDİLİ MESAJI

Sevgili Karamanlı hemşerilerim,

Berat Kandili'ni idrak etmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek gecenin, af ve mağfiret gecesi olduğunu, rahmet ve bereketin yağdığı bir zaman dilimi olduğunu biliyoruz.

Berat Kandili, birbirimize sevgi ve saygı ile yaklaşmamız, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakmamız için bir fırsattır. Bu gecede ellerimizi semaya açarak, Yüce Rabbimizden af ve mağfiret dileyelim, dualarımızda birbirimizi de unutmayalım.

Berat Kandili'nin, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesine, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesine vesile olmasını niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta emektar çiftçilerimiz olmak üzere,  Karamanlı hemşehrilerim ve tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni kutluyor, sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum.

Mehmet BAYRAM |    Karaman Ziraat Odası Başkanı