Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ'NÜN 103. YILI MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı  Mehmet Bayram;

‘’ 12 Mart İstiklâl Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümünde, bu anlamlı günü sizlerle kutlamak gurur verici.

Mehmet Akif Ersoy'un kaleme aldığı, milli benliğimizin ve bağımsızlık ruhumuzun timsali olan İstiklâl Marşı, 1921 yılında TBMM tarafından kabul edilmiş ve o günden beri kalplerimizde yankılanmaktadır. Her mısrası vatan sevgisi ve özgürlük tutkusuyla dolu bu marş, Türk milletinin direnişinin ve azminin sembolüdür.

Bugün, bu anlamlı günde, İstiklâl Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u, bu eserin kabulünde emeği geçenleri ve aziz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Karaman Ziraat Odası Başkanı olarak, tarım sektörünün kalkınması ve çiftçilerimizin refahı için göstermiş olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı da sizlere şükranlarımı sunuyorum.

12 Mart İstiklâl Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü kutlu olsun!

Saygılarımla,’’