Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP MUĞLU'NUN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP MUĞLU'NUN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Muğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Miraç, başta Hz. Muhammed olmak üzere her Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O'nun katında yücelme ve yükselme ve bu vesileyle yüksek insani sorumluklar üstlenme anlamına gelir. Bugün bize düşen miracın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmektir. Birer izzet ve ikram fırsatı olarak bugün ve gecelerden gerekli dersleri almak, hayatımızı bu manevi fırsatlar üzerinde yoğunlaşarak beslemek gerekir.

Bu gecenin milletimizin, İslâm dünyasının ve tüm insanlığın yüksek değerlerle miracına; huzur ve mutluluğuna; Müslüman kardeşlerimizin içinden geçmekte olduğu zorlu süreçten bir an evvel kurtularak hem maddî hem de manevî açıdan yeniden yükselmesine vesile olmasını, Çiftçilerimize ve Ülkemize bolluk ve bereket getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.” Dedi.