Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında:

 

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (SAV)’in, Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile bir gecede, önce Mescid-i Aksa’ya getirilip ardından da Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilişini ifade eden Miraç, sadece gerçek imanla anlaşılabilecek büyük bir mucizedir.

  Özellikle ülkemizi yasa boğan ve derin etkisi altına alan, 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen dünyada eşi ve benzeri görülmemiş depreme karşı 7’den 70’e birlik ve beraberlik içinde ciddi bir mücadele yürütmekteyiz. 

 Devletimiz tüm birimleriyle, STK’larla, iş insanları ve hayırseverlerimizle birlikte depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için üstün gayret göstermektedir. Bizlere düşen görev; bu çalışmalara elimizden geldiğince katkı vermek ve Miraç Kandili vesilesiyle yapacağımız dualarda Yüce Rabbimizden bu ve buna benzer afetlerin bir daha yaşanmaması için niyazda bulunmaktır. 

   Bu duygu ve düşüncelerle, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, başta emektar çiftçilerimiz olmak üzere Karamanlı hemşerilerimizin ve  tüm İslam Aleminin  Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, daha nice kandillere sağlık, birlik ve beraberlik içerisinde erişme temennisiyle bu gecenin ülkemize bolluk, bereket ve huzur getirmesini diliyorum.’ Dedi.