Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında;

‘’ Çanakkale, tarihi şan ve şerefle dolu milletimizin dünyada eşi benzeri görülmemiş mücadeleler sonucu kahramanlık destanı yazdığı kutsal vatan toprağıdır. Hem tarihimizin hem de dünya tarihinin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Savaşında, bir daha dönmemek üzere cepheye giden şanlı ecdadımızın bağrında yattığı yerdir.

Dünya tarihinin dönüm noktalarında biri olan Çanakkale Zaferi'nin üzerinden bir asırdan fazla zaman geçmiş olsa da zihinlerde ve kalplerimizde ilk günkü coşkusuyla yankılanan büyük bir zaferin nidasıdır.

Dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen her türlü iç ve dış tehdide, hain emele ve girişime karşı asil milletimiz ve yüce devletimiz sarsılmaz bir iman ve azimle karşı duracak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milleti ile hür, bağımsız, güçlü ve payidar olarak sonsuza kadar var olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümünde, bu cennet vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklali uğrunda kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde taht kuran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.’’ Dedi.