Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında;

Kamuoyunu bilgilendirmek adına, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygılı olarak önemli bir mesleği icra eden, çalışan gazetecilerimiz, çok zor bir görevi yerine getirmektedirler.

Basın mensuplarımız, bir yönden ülkemizin ve kentimizin sorunlarına hassasiyetle yaklaşarak çözüm odaklı bakışla gündemi belirlerken diğer yönden vatandaşla devlet arasında köprü görevi üstlenerek yapmış oldukları haber, araştırma, yorum ve görüşlerle de bizlerin çalışmalarına ışık tutmaktadırlar.

Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, kamuoyunu bilgilendiren ve toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.’ Dedi.