Karaman Ziraat Odası > Haberler > Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkan’ı Kamil ÖZCAN Odamızı ziyaret etti.

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkan’ı Kamil ÖZCAN, Karaman birlik Başkanı Ali DORLA, Kırmızı Et Birliği Başkan’ı Ali GÜLCAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ziraat Odamızı ziyaret etti.

Ziyarette ülkemiz ve ilimiz tarım ve hayvancılığının mevcut problemleri ile çözüm yolları hakkında oda Başkanımız Mehmet BAYRAM ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Değerli başkanımıza ve Yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz..