Karaman Ziraat Odası > Haberler > DR. ALİ GÜLER'DEN KARAMAN ZİRAAT ODASI'NA ZİYARET

DR. ALİ GÜLER'DEN KARAMAN ZİRAAT ODASI'NA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı, Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü, MKYK Üyesi Dr. Ali Güler, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. A. Cüneyt Küsmez, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Veli Fatih Güven, MHP İl Genel Meclisi Üyeleri Adem GÖK ve Veli ÜLKÜSEVER, MHP Karaman İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, Taş Medreseli Ülkücüler İl temsilcisi MEHMET UÇUCU ve beraberindeki heyet Karaman Ziraat Odamızı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayram, Meclis Başkanı Mustafa KANSIZ ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin ev sahipliği yaptığı ziyarette çözüm bekleyen önemli konular; Tarımdaki Girdi maliyetlerinin yüksek olması, Gödet barajı kapalı sulama sistemi başta olmak üzere üreticilerimizin sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.