Karaman Ziraat Odası > Haberler > Ziraat Odasından Tarım ve Orman İl Müdürü Yusuf Şahinbaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti..

Karaman Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayram, Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Kansız ile Yönetim kurulu üyeleri İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Ziyarette Karaman’ın tarımsal olarak önemli bir yere sahip olduğuna değinilerek, bölgenin tarımsal potansiyeli, uygulanan ve uygulanabilecek projeler üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

İl Müdürü Şahinbaş, ise Karaman’ın hayvancılıktan tarıma dayalı sanayiye, meyvecilikten sebzeciliğe büyük bir tarımsal potansiyele sahip olduğunu, Karaman’ın tarım alanında bölgenin merkezi olma yolunda önemli atılımlar yaptığını ve İl Müdürlüğü olarak bu konuda her türlü destek ve çabayı göstereceklerini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.