Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM, Üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Dinimizde Recep, Şaban ve Ramazan olarak bilinen ve üç ayların başlangıcını müjdeleyen, Regaip Kandilini idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Kandiller, Müslümanlar olarak Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan arzumuzu en üst noktaya taşıdığımız ve huzur bulduğumuz müstesna zaman dilimleridir. Bu mübarek gün ve geceler iyi değerlendirebildiğimiz, güzel amel ve davranışlarla içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp doğruya, güzele, iyiye yönelebildiğimiz ölçüde, bizim için huzurlu, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Tüm Çiftçilerimizin, Karamanlı hemşerilerimizin, Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, aziz milletimizin birlik, dirlik ve beraberliğine vesile olmasını, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzurun almasını, yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Dedi.