Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan bayram mesajında;

Bayramlar, dini ve milli duyguların en üst seviyede yaşanmasının yanı sıra birlik, beraberlik ve bütünleşme zamanıdır. Son yıllarda Dünyanın ve ülkemizin yaşadığı salgın hastalıklar neticesinde Mübarek ve Özel günlerimizi buruk ve eksik yaşamaktayız.

Ayrıca bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Unutmamalıdır ki bayramları bayram yapan onu yaşatanlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini, yaşanılan salgın hastalıklar sebebiyle geçirdiğimiz sıkıntılı günlerin son bulmasını, Bu sıkıntılı süreçte Ülkemizin Ekonomisine katkıda bulunmak için üretime hız kesmeden devam eden başta Emektar Çiftçilerimiz olmak üzere tüm Karaman’lı hemşerilerimizin bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. Dedi.