Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM Öğretmen Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında;

‘Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir.

İnsanlığa doğruyu, güzeli ve iyiyi öğreten, ilim ve irfanı kuşaktan kuşağa aktaran öğretmenler, dünyanın her yerinde çok kutsal bir vazifeyi icra etmektedirler.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal “Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin becerinizin ve fedakârlığınızın derecesiyle orantılı olacaktır. Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli muhafızlar ister. Yeni nesli, bu özellik ve yetenekte yetiştirmek sizin elinizdedir.” diyerek görev ve sorumluluğunuzun ehemmiyetine vurgu yapmıştır.

Gece gündüz demeden, ülkemizin her köşesinde çok zor şartlarda ilim ve irfanı, doğruyu ve güzeli, evrensel değerlerle birlikte maneviyatımızı, vatan ve millet aşkını yavrularımıza aşılamak için azim ve kararlılıkla görev yapan bütün öğretmenlerimizi ve eğitim idarecilerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Karaman ilimizde görev yapan ve Ülkemizdeki saygıdeğer tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü ”nü tebrik ediyorum’. Dedi.