Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM Miraç Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında;

‘Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile bir gecede, önce Mescid-i Aksa’ya oradan da Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilişini ifade eden ‘Miraç’, Hz. Peygamberin şahsında insanlığa sunulmuş ulvi bir yükselişin sembolüdür.

Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla dolu olan bu gecenin insanlık için huzur, barış, sağlık ve kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyor, tüm Çiftçilerimizin ve Karamanlı hemşerilerimizin Miraç Kandilini en kalbi dileklerimle kutluyorum. ‘Dedi.