Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN BERAT KANDİLİ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN BERAT KANDİLİ MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında şu ifadelere yer verdi;

Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir. Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.

Bu gecede, insanların kendilerini ve yaptıklarını bir kez daha gözden geçirmesi ve sorumluluklarını hatırlaması bakımından bir fırsattır. Bu duygularla başta emektar Çiftçilerimiz olmak üzere Karamanlı hemşerilerim ve tüm İslâm Âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor,  bu anlamlı gecenin içinde bulunduğumuz salgın hastalık günlerinin atlatılmasına vesile olmasını ve aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum.” Dedi.