Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Mehmet Bayram mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemizin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük emekleri bulunan kadınlarımız, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesidir. Türk kadını, toplumumuzun yapısını güçlendirip, şekillendirerek, aile birliğinin en önemli unsuru olarak daima özverinin, sevginin kaynağı olmuştur

Türk kadını millet hayatımızın her döneminde diğer milletlerin kadınlarına oranla önemli roller üstlenmiştir. Özellikle Kurtuluş mücadelesinde sergilediği güçlü, cesur, vatansever tutumuyla destanlaşmıştır. Cumhuriyete giden yolda gerek cephede, gerek cephe gerisinde aktif görev üstlenmiştir. Diğer bir yanda da Kadınlar Ekonomik alanda da ülkemizin gelişiminde taşın altına elini koymuş, ülkemizin her bölgesinde olduğu gibi ilimizde de özellikle Tarımın gelişmesi, sürdürülebilirliği ve ülke ekonomisine katkı açısından fedakar kadınlar üstüne düşeni layıkıyla yapmaktadır. Toplumun her alanında olduğu gibi kadınlar tarımsal faaliyetlerde de ayrılmaz bir parçadır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta fedakar Tarım Çalışanı kadınlarımız olmak üzere, ilimiz ve ülkemizdeki tüm kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Dedi.