Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram Mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘’Aziz Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığı dünyada eşi ve benzeri görülmemiş İstiklâl ve İstikbal destanı sonucunda, eğilmez başına taç yaptığı Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Vatan, bayrak ve mukaddesatı uğruna hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ve her türlü zorluğa göğüs geren Milletimizin kahraman evlatları Malazgirt'ten Çanakkale'ye, Kıbrıs'tan Tel Abyad’a, Resulayn’a kadar tarihinin her döneminde asil ve kararlı duruşuyla insanlığa barış, huzur, güven ve umut olmuştur.

Cumhuriyetimizi, tıpkı kuruluş felsefesinde olduğu gibi, tam bağımsız, güçlü ve demokrasi içinde bir dünya devleti olarak yaşatmak için bugün hepimize büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu düşünceyle, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılına denk gelen 2023 hedeflerimize kilitlenmiş olarak çalışmaya devam etmeliyiz. Eğitimden bilim ve teknolojiye, spordan sağlığa, tarımdan sanayiye her alanda milli ve manevi duygularla birlik içinde çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçenleri, vatan uğruna canını feda etmiş aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyor, Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.’’ Dedi.