Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında;

Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı ve aziz milletimizin varoluş mücadelesinin ilk kıvılcımı olan 19 Mayıs 1919 tarihi, milletimizin bağımsızlık duygularının ilk yansıması olup, Kurtuluş Zaferine atılan en önemli adımlardan birisidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Gençliğe hitabesindeki: `Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir` ifadesiyle 19 Mayıs 1919’da yakılan bağımsızlık meşalesiyle kurulan ve aydınlanan genç Türkiye Cumhuriyetini gençlere emanet ederek Türk Gençliğine duyduğu güveni göstermiştir.

Biliyoruz ki Türk Gençliği, Türkiye’nin geleceği, yarınlarımızın teminatıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle,  gazilerimizi minnet ve şükranla anarken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlar, saygılar sunarım. Dedi.