Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 19 EKİM MUHTAR GÜNÜ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 19 EKİM MUHTAR GÜNÜ MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM 19 Ekim Muhtar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.

Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir.

Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, Karaman ilimizdeki Köy, Mahalle ve Belde muhtarlarımız başta olmak üzere Ülkemizdeki tüm muhtarlarımızın ′19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum. Dedi.