Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP MUĞLU'NUN YENİ YIL MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP MUĞLU'NUN YENİ YIL MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Recep MUĞLU mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘2017 yılını geride bırakarak, yeni umut ve heyecanlarla, hep beraber yeni bir yıla daha girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Karamanımızı, 2018 yılında da, 2017 ve geçmiş yıllarda olduğu gibi,  tarım, sanayi, ticaret, kültür, turizm, eğitim ve sağlık alanlarında daha da ileri götürmek, vatandaşlarımızın rahat ve huzuru için daha çok çalışmak zorunda olduğumuzun bilinci içerisinde çalışmalarımıza gayretle devam edip, bu doğrultuda Çiftçilerimizin acil çözüm bekleyen öncelikli sorun ve ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve giderilmesi için  arzu ettiğimiz ve amaçladığımız sonuca ulaşacağımıza  inancım tamdır.

Karaman ili artık kendi kabuğunu kırmış, sanayi ve endüstriyel alanlarda olduğu gibi tarımda da ileri seviyelere hızla yükselmektedir. Türkçenin Başkenti Karamanımızı tarımda da adından söz ettiren iller arasında yer alması için 2017 yılında devam ettirdiğimiz proje ve çalışmalarımıza 2018 yılında da hız kesmeden devam edeceğiz. Kaybedecek bir dakikamızın olmadığı prensibiyle,önümüzdeki yıllarda da ‘Çiftçimizin emrinde,Ülkemizin Hizmetindeyiz.’

Bu duygu ve düşüncelerle, 2018 yılının, ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluklar getirmesini Tüm Dünyada İslamiyet çatısı altında yaşamını devam ettiren Müslüman aleminde yaşanan kara günlerin 2018 yılıyla birlikte geride kalmasını temenni eder, Başta emektar Çiftçilerimiz olmak üzere tüm Karamanlı hemşerilerimin yeni yılını kutlar, selam sevgi ve saygılarımı sunarım.’ Dedi.