Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP MUĞLU'NUN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP MUĞLU'NUN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Muğlu mesajında;

‘Öğretmenler Ülkemizi gelecekte yeni ufuklara taşıyacak olan çocuklarımızı her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır.

Her zaman sevgi ve saygıyla andığımız değerli öğretmenlerimizin en büyük mutluluk ve onur kaynağı, yetiştirdikleri öğrencileridir.

Hayatımızda başarılı olduğumuz her alanda öğretmenlerimizin emeği vardır. Ülkemizin geleceğini onlar kurmaktadır.

Öğretmenlerimizin yaktığı ilim feneriyle cehaletin karanlıklarından kurtulabiliyoruz. Biliyoruz ki; aydınlık yarınlarımızın, toplum olarak sahip olduğumuz gücün ve konumların ardında öğretmenlerimizin tebessüm dolu çehreleri, ilim soluyan tertemiz nefesleri ve hiç bitmeyen öğretme aşkları yatmaktadır. Bu nedenle öğretmenlerimize her daim minnettarız ve minnettar kalmaya da devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK ve Köylerimizde zor şartlarda görev yapan öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.’ Dedi.