Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP MUĞLU'NUN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP MUĞLU'NUN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU 19 Ekim Muhtar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan MUĞLU mesajında şu ifadelere yer verdi;

Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan muhtarlık idaresi, yüzyılları aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. Devlet ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlıklarımız aynı zamanda halkın sesi olmaktadır. Karaman Ziraat Odası olarak her daim muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olup, buna göre hareket etmekteyiz. Odamızın çalışma ve projelerini her daim muhtarlarımızın bilgisine sunduğumuz gibi, muhtarlarımız da bu anlamda Çiftçilerimize birer iletici konumunda yer alıyor. Yine aynı şekilde Ziraat Odası olarak muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Muhtarlarımızın Devletin en ücra köşesindeki sinir uçlarıdır. Yine muhtarlarımız Devletin gören gözü, işiten kulaklarıdırlar. Seçilerek göreve gelen muhtarlarımız, demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiplik yapmaktadırlar. 

Bu duygu ve düşüncelerle Çiftçimizin sesi, toplumumuzun fedakâr hizmetkârları kıymetli Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum” Dedi.