Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP MUĞLU'NUN 10 KASIM MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP MUĞLU'NUN 10 KASIM MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU,Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79.yıldönümü nedeni ile mesaj yayınladı.


Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU mesajında; “Mustafa Kemal Atatürk, hayatı boyunca, kendisini, varlığından güç aldığı büyük milletimize adayan kahraman bir komutan, muktedir bir politikacı ve büyük bir devlet adamıdır. Atatürk, Ülkemizin içinde bulunduğu en zor zamanlarda, kararlılığın, azmin, sabrın timsali olmuştur.
Atatürk ve silah arkadaşları vatanımızı bölerek milletimizi esaret altına almak isteyenlere Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da olduğu gibi ülkemizin her köşesinde hak ettikleri cevabı fazlasıyla vermiştir.
Aziz milletimiz de bu ruhla 15 Temmuz 2016 günü ülkemizi teslim almak isteyen karanlık odakların karşısında kahramanca bir duruş sergileyerek ülkemizin birlik ve beraberliğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.
Şehit kanlarıyla sulanmış bu kutsal topraklarda ‘Ezan Dinmez Bayrak İnmez’ diyerek karanlık odaklara karşı mücadelemiz son nefesimize kadar sürecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 79. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna canlarını ve kanlarını hiçe sayan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum.“ dedi.