Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında şu ifadelere yer verdi;

İyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, yüreklerin bütünleştiği, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yaşandığı, dostlukların tazelendiği bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özellikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece daha güzel günlere ulaşacağımıza şüphe yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni eder, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularımla kutlarım. Dedi.