Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM Miraç kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Regaib Kandili ile başlayan mukaddes gecelere erişme mutluluğumuz, bugün birçok hikmet ve bereketi barındıran Miraç Kandili’ni idrak edecek olma sevincimizle devam etmektedir. Miraç gibi kutsal gün ve geceler, ibadet ve ahlak bakımından kendimize çeki düzen verme, ümitsizlikten kurtulma, geleceğe ümitle bakma fırsatı ve imkânı vermektedir. Bizler bu mübarek gün ve geceler vesilesiyle dostluk ve birliğe daha çok önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz. Yüreğimizi nefret ve düşmanlık gibi duygulardan temizlemeye çalışmalı, eşref-i mahlukat olduğumuzu unutmadan ahlak ve erdemi ön plana çıkaran bir yaşamı tercih etmeliyiz.

Bu müstesna gecede gönül dünyamızı kirleten kötü duygulardan kendimizi arındırmak için bol bol tövbe etmeli, sağlıklı, mutlu, belalardan uzak bir yaşam sürmek için eller semaya kalkmalı, devletimizin bekası, milli birlik ve beraberliğimizin devamı ve bütün insanlığın huzur bulması için dua etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta emektar Çiftçilerimiz olmak üzere, tüm Karaman’lı hemşerilerimizin, Ülkemizin ve bütün islam aleminin Mübarek Miraç Kandilini tebrik eder, şehrimize, ülkemize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ederim.’ Dedi.