Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında şu ifadelere yer verdi;

 Bayramlarda kardeşliğin ve millet olma şuurunun pekiştiğine değinen Bayram, mesajında bayramın birlik ve beraberlik içinde geçmesini diledi.

 Kurban Bayramı’nda paylaşma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığını, sıkıntı ve kaygılarımızdan uzaklaşarak, sevginin, rahmetin, bolluk ve bereketin hâkim olduğu bir havayı hep birlikte teneffüs etmeyi umut ediyorum..

 Başkan Mehmet Bayram mesajının devamında;

 “Bayramlar insanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan günlerdir. Manevi duyguların zirveye çıktığı bu günlerde fakiri, kimsesizi, yetimi, öksüzü, yaşlıyı her zaman bağrına basmış bir toplumun fertleri olarak, yardımsever halkımızın, kimsesiz, yardıma muhtaç çocuklar ile ilgiye muhtaç yaşlılarımızdan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyeceğine inanıyorum.’’

  Bu vesile ile vatanımızı savunurken canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, bayramı bu yüzden buruk geçiren ailelerine sabırlar diliyorum.

 Bayramın birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılması ve ülkemize huzur getirmesi dileğiyle başta emektar Çiftçilerimiz ile birlikte bütün hemşerilerimizin ve tüm İslam Coğrafyasının bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.