Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘’Tarihimizde Ağustos ayının çok farklı ve anlamlı bir yeri vardır. Bu ay “Zafer Ayı” olarak nitelendirilen, Aziz Milletimiz açısından birçok önemli dönüm noktalarının yaşandığı bir ay olarak şanlı tarihimize damgasını vurmuştur.

23 Ağustos 1921 Sakarya Meydan Savaşı ile başlayan ve 26-30 Ağustos 1922 tarihleri arasında Büyük Taarruz ile var olma mücadelesi verdiğimiz Ağustos ayında kazanılan zaferlerin biri de 30 Ağustos zaferidir.

 

Türk Milletinin, her karışında bedel ödediği bu topraklarda, nice fedakârlıklarla verdiği istiklal mücadelesinin ardından zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos tarihi; kahraman ordumuzun ve Aziz Milletimizin şanlı tarihine bir altın sayfa daha açmıştır.

 Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin ve Karaman’lı Hemşerilerimizin Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum” Dedi.