Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM 24 Temmuz Basın Bayramı Dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Mehmet BAYRAM mesajında şu ifadelere yer verdi;

Demokrasinin vazgeçilmez kurumlarından olan basın, kamuoyunun en önemli bilgi edinme kaynaklarındandır. Demokrasimizin gelişmesi, sağlıklı bir toplumun oluşumu için tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir gazetecilik anlayışını hâkim kılmalıyız.

Basın, Kamu ve toplum vicdanının oluşması, halkımızın haber alma hakkının yerine getirilmesi, mercek tuttuğu toplumsal olaylar ve gündeme getirdiği konular ile kamu görevlilerinin işlerini de bir anlamda kolaylaştırmaktadır.

Bu anlamlı günün basın sektörünün sorunlarının dile getirildiği, basın sektöründe çalışanların özlük hakları, iş güvenceleri ve çalışma şartlarının iyileştirildiği, yerel basında çalışanların da ulusal basında çalışanlar ile aynı şartlara sahip olabildiği bir gün olmasını diliyorum.

Karaman ilinde görev yapan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, basın sektörüne emek veren, akıl ve alın teri akıtan tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyorum. Dedi.