Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BAYRAM'IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bayram mesajında şu ifadelere yer verdi;

Millet iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük coşku ve gururla kutluyoruz. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan’ı hediye eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, gelecek nesillere karşı olan sevgi ve güveninin bir göstergesi olarak, onlara demokratik, laik ve çağdaş Cumhuriyet’e sahip çıkma görevini vermiştir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milli iradenin hayat bulduğu bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan ederken, çocuklara verdiği değeri ve Türk Milleti'nin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.

    Ne mutlu ki sizlere Cumhuriyetin geleceğini siz çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza güvenen ve milli egemenliğin ilan edildiği günü sizlere bayram ilan eden bir milletin çocuklarısınız.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu anlamlı günde başta Mustafa Kemal Atatürk'ü İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatanı için canını feda eden bütün şehitlerimizi minnetle anıyor, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Dedi.