Karaman Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karaman Ziraat Odası > Haberler > ÖZEL SELÇUKLU HASTANESİ İLE KARAMAN ZİRAAT ODASI ARASINDA ANLAŞMA YAPILDI.

ÖZEL SELÇUKLU HASTANESİ İLE KARAMAN ZİRAAT ODASI ARASINDA ANLAŞMA YAPILDI.

Karaman Ziraat Odası  çalışan personel ile eş ve çocukları, anne ve babaları olmak üzere yaklaşık 37.000 kişiyi ilgilendiren protokol imzalanmıştır.

Karaman Ziraat Odası ile Özel Selçuklu Hastanesi arasında 03.05.2019 Cuma gününden geçerli olmak üzere uygulamaya konulmuştur.

Karaman Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BAYRAM, Özel Selçuklu Hastanesi adına Genel Müdür Mevlüt YENİAY protokolü imzalamışlardır. Protokol imza törenine Meclis Başkanı Mustafa KANSIZ, yönetim kurulu üyeleri ile Özel Selçuklu Hastanesi Genel Müdürü Mevlüt Yeniay ve müdür yardımcısı Yahya Cöhce katılmıştır.

İmza protokolü hakkında bilgi veren Karaman Ziraat Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BAYRAM“ Bu protokol ile Karaman merkez ilçede bulunan Ziraat Odamızın 37.000 üyesi, eş ve çocukları, anne ve babaları ile birlikte yaklaşık 70.000 Çiftçimiz  ile yakınları faydalanmış olacak, yaptığımız protokol gereğince Muayene için ilk girişte % 25 indirim, ameliyat ve medikal yatışlarda % 10 indirim sağlanacaktır.Üyelerimiz Nüfus cüzdanı ile muayene girişi yaptırabileceklerdir. Ayrıca Ziraat Odamıza kayıtlı üyelerimizin güncel listesi hastane tarafından görülecek ve üyelerimizin eş, çocukları ve 1. Derece yakınlarına gereken indirim sağlanacaktır. Bu protokolün Çiftçilerimize ve Özel Selçuklu Hastanesine hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Özel Selçuklu Hastanesi Genel Müdürü Mevlüt YENİAY’da protokol ile ilgili yapmış olduğu açıklamada “Amacımız çiftçilerimize kaliteli ve iyi sağlık hizmeti verebilmektir. Hemen her branşta doktorumuz var, doktorlarımız tecrübeli ve tanınmış doktorlar, MR, ultrason, böbrekte taş kırma, göz v.b tüm muayene, tetkik ve tedaviler hastanemizde yapılabilmektedir. Karaman merkez ve ilçelerimizdeki çiftçilerimize hizmet verecek olmaktan çok memnunuz. Bu protokolün her iki tarafa ve Çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.