Karaman Ziraat Odası > Haberler > KÖYLERİMİZE EKİPMAN DESTEKLERİMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR..

KÖYLERİMİZE EKİPMAN DESTEKLERİMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR..

DURMAK YOK HİZMETE DEVAM

Üreticilerimize Makine ve Ekipman Desteği Sağlamaya Devam Ediyoruz.

Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Muğlu; “İlimizde Bağcılığın Teşviki ve Üretilen Pekmezin daha kaliteli ve verimli olması, çiftçimize ekonomik açıdan katkı sağlaması amacıyla Köy muhtarlarımız, delegelerimizle ve üreticilerimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda pekmez üreten Yaklaşık 32 tane Köye üzüm sıkma Makinesi yaptırıyoruz. Makinelerin yapımı için aldığımız tekliflerde en uygun fiyatı veren YEŞİL MAKİNA ile yapmış olduğumuz protokol sonucunda makinaların üretimine başlamak için start verdik. Yapılan makinaları pekmez sezonu Başlamadan üreticilerimizin hizmetine sunacağız. Muğlu, bu projenin hazırlanmasında katkı sağlayan, proje Ortağımız maddi ve manevi destek sağlayan başta Sayın Valimiz Fahri meral’a, İl Özel İdare Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ve İl genel Meclisi Üyelerimize, Genel Sekreter vekili Ali Yener Terlemez’e ve İl Özel İdare Çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür ettiğini” belirtti.