Karaman Ziraat Odası > Haberler > KARAMAN'DA YENİ MUHTARLARA ROZET TÖRENİ DÜZENLENDİ..

KARAMAN'DA YENİ MUHTARLARA ROZET TÖRENİ DÜZENLENDİ..

Karamanda Yeni Muhtarlara Rozet Töreni Düzenlendi.
Karaman Ziraat Odası Sponsorluğunda, Muhtarlar Derneğimiz tarafından düzenlenen ‘Yeni Muhtarlar Rozet Töreni’ne Karaman Valisi Fahri MERAL, Karaman Belediye Başkanı Savaş KALAYCI, İl Jandarma Komutanı Alb. İsmail ŞAHİN, İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR, İl Emniyet Müdür Yardımcısı, İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah ŞAHİNER, Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM, Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel YAMAN, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem ÇAVAŞ, Karaman Odalar Birliği Başkanı Bayram UYSAL, Karaman Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa KANSIZ, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali ÖNGAY, İl Genel Meclisi Üyeleri, Karaman Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve Karaman Köy ve Merkeze bağlı Köy ve Belde Muhtarları katıldı. Tüm Köy Belde ve Merkez mahalle muhtarlarımıza Karaman Ziraat Odası olarak hayırlı hizmetler yapmaları temennisiyle yeni görevlerinde başarılar dileriz.