Karaman Ziraat Odası > Haberler > KARAMAN ZİRAAT ODASI BAŞKANI RECEP MUĞLU'NUN YEŞİLAY HAFTASI MESAJI

KARAMAN ZİRAAT ODASI BAŞKANI RECEP MUĞLU'NUN YEŞİLAY HAFTASI MESAJI

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU Yeşilay Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan MUĞLU mesajında;

Yeşilay Derneğinin kuruluş tarihini içine alan 1-7 Mart arası, Ülkemizde Yeşilay Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu bağlamda Yeşilay Haftasının 98. Yıldönümünü kutluyorum.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi, onlara vereceğimiz sağlık bilinciyle mümkün hale gelecektir. Sigara ve alkollü içecekler dâhil olmak üzere, kişilerde madde bağımlılığına neden olan alışkanlıkların önlenmesi için kurulan Yeşilay’ın,  özellikle gençlerimiz başta olmak üzere toplumun her kesiminde insanımızın zararlı alışkanlıklarını bırakmaları için bir fırsat teşkil etmektedir.

Bilinçli ve sağlıklı bir nesil oluşturma yolunda, çocuklar ve gençlerimiz başta olmak üzere, toplumumuzdaki tüm bireylerin bu zararlı maddelere ulaşmasını önlemek, tüm toplumun görevidir.

Bu düşünceler çerçevesinde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi madde bağımlılığı konusunda gerekli tüm bilgileri edinmeye ve Yeşilay gönüllüsü olmaya davet ediyor, tüm vatandaşlarımıza tütün, alkol, uyuşturucu ve madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum. Dedi.