Karaman Ziraat Odası > Haberler > AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AV. SELMAN OĞUZHAN ESER'DEN ODAMIZA ZİYARET

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AV. SELMAN OĞUZHAN ESER'DEN ODAMIZA ZİYARET

KARAMAN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AV. SELMAN OĞUZHAN ESER’DEN ODAMIZA ZİYARET

Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan ESER, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Mustafa ATABAY odamıza ziyarette bulundu.

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM,  ziyarette, üreticilerimizin sorunları hakkında Milletvekilimiz Selman Oğuzhan ESER’e başta pancar ödemeleri, Kota Cezaları, girdi maliyetleri, ilaç, mazot, tohum, gübre ve yemdeki fiyat artışları, Karaman Gödet Barajının kapalı şebekeye alınması, enerji maliyetleri yüksek ve sulama desteklerinden faydalanamayan ruhsatsız kuyuların ruhsatlandırılması, çiftçilerimizin bankalarda karşılaştığı zorluklar hakkındaki karşılaşılan sorunları dile getirdi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.